Innowacyjność

  • Żywność funkcjonalna. żywność prozdrowotna. Definicja, aspekty prawne i wytyczne dla firm - Izabela Tańska – IGI FOOD LAW Sp. z o.o. (3/2022)

  • Dotacje na opracowanie innowacyjnych rozwiązań w obszarze zdrowego żywienia oraz zrównoważonego rozwoju. Krótki przewodnik kto, kiedy i na jakich warunkach może uzyskać wsparcie w ramach rządowego programu NUTRITECH - Aleksandra Pabiańska, Łukasz Karpiesiuk – SSW Pragmatic Solutions Spaczyński, Szczepaniak, Okoń sp. k. (3/2022)

  • Ulgi podatkowe na działalność badawczo-rozwojową - Maciej Żukowski - SSW Spaczyński, Szczepaniak i Wspólnicy sp.k. (1/2021)

  • Komu prawa do innowacji? Wynalazczość i twórczość personelu - Marek Oleksyn, Karina Zielińska - kancelaria CMS w Warszawie (2/2019)

  • Apetyt na innowacje w przemyśle spożywczym - Joanna Wilk - Siemens Sp. z o.o., Hubertus Breuer (3/2017) 
  • Wsparcie dla innowacji w przemyśle rolno - spożywczym - Krzysztof Paczkowski - prawnik Tomasik Jaworski sp.p. (2/2017)
  • Wielkie pieniądze ukryte w procesie produkcyjnym! Zdobądź je dzięki innowacyjnym rozwiązaniom! - Piotr Latowski - BÜCHI Labortechnik AG (3/2016)