Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Kongres 2000 > Fora problemowe

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Kongres 2000 - Fora Problemowe - tezy
Analiza tematów omawianych przez producentów żywności przy merytorycznej współpracy przedstawicieli nauki. Rozpatrywano następujące zagadnienia: ekonomiczne uwarunkowania rozwoju gospodarki żywnościowej, etykę produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością, systemy zapewnienia jakości, ocenę wody konsumpcyjnej i technologicznej, opakowania żywności i promocję polskich produktów żywnościowych na świecie, nowoczesne techniki i technologie w produkcji żywności, krajowe surowce rolne dla przetwórstwa, żywność o specjalnym przeznaczeniu, przechowalnictwo, edukację konsumenta.

    Członkowie PFPŻ ZP

    Dołącz do nas!
    Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
    Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
    Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
    zamknij