Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Seminaria i Konferencje > Archiwum: > "Polska Żywność w Europie" - Warszawa 2002

Seminaria i Konferencje
Archiwum:
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
23 kwietnia 2002, Dialog Gospodarczy "Polska Żywność w Europie", Senat RP

Konferencja organizowana przez PFPŻ wspólnie z Senacką Komisją Rolnictwa z udziałem R. Raebera prezydenta CIAA i R. Destina dyrektora generalnego tej organizacji. W trakcie trzech paneli związanych z zagadnieniami charakterystycznymi dla produktów pochodzenia zwierzęcego, roślinnego i wysoko przetworzonych przedstawiciele wiodących firm sektora omówili szanse i zagrożenia dla polskich producentów żywności w perspektywie integracji z UE.

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij