EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 32016R0355R(01)

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2016/355 z dnia 11 marca 2016 r. zmieniającego załącznik III do rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do wymogów szczególnych dotyczących żelatyny, kolagenu i wysoko przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi (Dz.U. L 67 z 12.3.2016)

C/2019/1082

OJ L 43, 14.2.2019, p. 46–46 (PL)

ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2016/355/corrigendum/2019-02-14/oj

14.2.2019   

PL

Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej

L 43/46


Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2016/355 z dnia 11 marca 2016 r. zmieniającego załącznik III do rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do wymogów szczególnych dotyczących żelatyny, kolagenu i wysoko przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi

( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 67 z dnia 12 marca 2016 r. )

Strona 23, art. 1 pkt 1 lit. a) – załącznik III sekcja XIV rozdział I pkt 4 lit b) akapit trzeci tiret pierwsze; strona 25, art. 1 pkt 2 lit. b) – załącznik III sekcja XV rozdział I pkt 4 lit b) akapit trzeci tiret pierwsze; strona 27, art. 1 pkt 3 – załącznik III sekcja XVI pkt 2 lit. a):

zamiast:

„ubojni”,

powinno być:

„rzeźni”.


Top