EUR-Lex Access to European Union law
This document is an excerpt from the EUR-Lex website
Document 32016R0355R(01)
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2016/355 z dnia 11 marca 2016 r. zmieniającego załącznik III do rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do wymogów szczególnych dotyczących żelatyny, kolagenu i wysoko przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi (Dz.U. L 67 z 12.3.2016)
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2016/355 z dnia 11 marca 2016 r. zmieniającego załącznik III do rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do wymogów szczególnych dotyczących żelatyny, kolagenu i wysoko przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi (Dz.U. L 67 z 12.3.2016)
C/2019/1082
OJ L 43, 14.2.2019, p. 46–46
(PL)
ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2016/355/corrigendum/2019-02-14/oj
14.2.2019 |
PL |
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej |
L 43/46 |
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2016/355 z dnia 11 marca 2016 r. zmieniającego załącznik III do rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do wymogów szczególnych dotyczących żelatyny, kolagenu i wysoko przetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi
( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 67 z dnia 12 marca 2016 r. )
Strona 23, art. 1 pkt 1 lit. a) – załącznik III sekcja XIV rozdział I pkt 4 lit b) akapit trzeci tiret pierwsze; strona 25, art. 1 pkt 2 lit. b) – załącznik III sekcja XV rozdział I pkt 4 lit b) akapit trzeci tiret pierwsze; strona 27, art. 1 pkt 3 – załącznik III sekcja XVI pkt 2 lit. a):
zamiast:
„ubojni”,
powinno być:
„rzeźni”.