HOME BAZY DODATKÓW PODSTAWOWE INFORMACJE BEZPIECZEŃSTWO KONSUMENTA PRZEPISY FAKTY I MITY AROMATY SUBSTANCJE SŁODZˇCE  
START SŁOWNICZEK ¦rodek do przetwarzania m±ki
¦rodek do przetwarzania m±ki

„¶rodki do przetwarzania m±ki (polepszacze)” to substancje, inne niż emulgatory, dodawane do m±ki lub ciasta w celu poprawy ich wła¶ciwo¶ci wypiekowych.

Rozmiar: 541 bajtów
CMS by - WEB interface
Poleć stronę Drukuj Mapa Serwisu Na górę
   
2005 - 2019 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleĽć w Polityce prywatno¶ci.
Akceptuję politykę prywatno¶ci i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij