Higiena i weterynaria
- Listeria monocytogenes i zmiany w rozporządzeniu (WE) nr 2073/2005. Co producent powinien wiedzieć, aby prawidłowo wyznaczyć kryterium dla swojego produktu - Aleksandra Gehrmann-Bogdanowicz – J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o. (3/2025)
- Pozostałości po
produkcji żywności jako pasza – warunki i możliwości stosowania - Maria
Pawłowska - KDCP
Legal Rutkowski & Wspólnicy (2/2024)
- Możliwość wykorzystania
produktów ubocznych pochodzących z przemysłu rolno-spożywczego w żywieniu
zwierząt - Marta Koncewicz-Jarząb - Biuro Pasz, Farmacji i Utylizacji, Główny
Inspektorat Weterynarii (1/2013)
- Kryteria
mikrobiologiczne dotyczące środków spożywczych cz. I - Halina Ścieżyńska - Narodowy Instytut
Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny (4/2013)
- Kryteria mikrobiologiczne dotyczące środków spożywczych cz. II - Halina Ścieżyńska - Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny (1/2014)