kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
20 wrzesień 2023
Konferencja "Informowanie konsumentów o pr...
19 wrzesień 2023
Zapraszamy do lektury "Food-Lex" nr 3/3023!
12 wrzesień 2023
Twaróg wędzony na liście produktów chronio...
Prawo żywnościowe
01 sierpień 2023
Przetworzone produkty ekologiczne. Omówienie kwestii praw...
21 lipiec 2023
Oświadczenia środowiskowe (green claims). Przepisy, wytyc...
19 lipiec 2023
Data minimalnej trwałości czy termin przydatności do spoż...
Prawo ogólnogospodarcze
24 maj 2023
Zmiany w legalizacji zatrudnienia oraz pobytu obywateli U...
22 maj 2023
Kontrola trzeźwości według nowych zasad
18 maj 2023
Praca zdalna - zmiany w Kodeksie pracy
Środowisko
01 sierpień 2023
Mikroplastiki w artykułach spożywczych. Przegląd bezpiecz...
05 czerwiec 2023
Nowe regulacje środowiskowe dotyczące opakowań
08 listopad 2022
Zapobieganie wylesianiu w kontekście produkcji żywności....
Nowe przepisy
14 sierpień 2023
Stan prawny bisfenolu A oraz aktualne prace, w tym nowa o...
08 grudzień 2022
Limity substancji perfluoroalkilowych w niektórych środka...
05 grudzień 2022
Ekstrakty zielonej herbaty - opublikowane rozporządzenie KE
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz