Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
GDA - Wskazane Dzienne Spożycie
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Kwartalnik Food - Lex

OKLADKA_032015maleee


ikona_wydania _2016

FoodLex_logo
pobierz   



warunki

                                                                          

Zaprenumeruj już dziś kwartalnik  „Food-Lex” na rok 2016!

                                                             Zapraszamy!                                                                                   

„Food-Lex” jest jedynym specjalistycznym kwartalnikiem w pełni poświęconym tematyce prawa żywnościowego. Pismem tworzonym przez ekspertów i praktyków dla wszystkich, którzy w codziennej pracy muszą dbać o całkowitą zgodność prowadzonej działalności z przepisami prawa żywnościowego. Błędy w tym obszarze niosą w sobie olbrzymie ryzyko poważnych problemów, które podważyć mogą pozycję firmy na rynku, a dla zarządów firm mogą oznaczać wysokie kary finansowe, a nawet kary pozbawienia wolności. Prawo żywnościowe należy do najbardziej skomplikowanych obszarów legislacji obowiązującej przedsiębiorców, jednakże jego nieznajomość nie stanowi okoliczności łagodzącej dla organów urzędowej kontroli żywności.


Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firm żywnościowych i działając na rzecz ograniczenia ryzyka prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze produkcji żywności stworzyliśmy kwartalnik, który przede wszystkim koncentruje się na praktycznej stronie stosowania prawa. Jest to podręczne kompendium wiedzy o najnowszych przepisach, ich interpretacji, zmianach, wdrożeniu i stosowaniu w produkcji żywności. Swoją wiedzą dzielą się z Państwem najlepsi specjaliści wywodzący się zarówno z działów legislacyjnych przedsiębiorstw żywnościowych, jak i kancelarii prawnych, instytucji kontrolnych oraz instytucji naukowych.


Zapraszam do lektury oraz do prenumeraty kwartalnika „Food-Lex" w 2016 roku!

Prenumerata gwarantuje dostęp do bazy aktów prawnych, elektronicznych wydań pisma oraz korzystne zniżki na szkolenia w zakresie prawa żywnościowego organizowane przez Polską Federację Producentów Żywności.


Z poważaniem

Andrzej Gantner
redaktor naczelny kwartalnika „Food-Lex”
dyrektor generalny PFPŻ ZP




Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij