Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Sympozjum naukowe EFSA na temat bezpieczeństwa żywności i żywienia oraz nanotechnologii - 04.10.2007., Parma
W ramach obchodów pięciolecia swojego istnienia, Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności organizuje szereg imprez, w tym, przy współpracy z Uniwersytetem w Parmie sympozjum naukowe na temat bezpieczeństwa żywności i żywienia oraz nanotechnologii.

Celem sympozjum jest prezentacja obecnych działań naukowych EFSA oraz przedstawienie roli EFSA w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności i żywienia w Europie.

Szczegółowe informacje na temat sympozjum, oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie uniwersytetu w Parmie pod adresem: http://www.unipr.it/EFSA2007


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij