Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy" pt. "Czy żywność może być lekiem?", Wrocław, 24-25 maja br.
Krajowa Izba Gospodarcza „Przemysł Spożywczy” organizuje w dniach 24 – 25 maja br. konferencję pt.: „Czy żywność może być lekiem?”. Konferencja odbędzie się we Wrocławiu.

Celem Konferencji jest:

  • promocja żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety oraz dodatków do żywności wśród konsumentów;
  • naukowa ocena roli żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety w żywieniu człowieka;
  • prezentacja krajowego i europejskiego prawa w zakresie produkcji żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety;
  • europejskie i światowe trendy na rynku żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementach diety;
  • prezentacja substancji dodatkowych wzbogacających żywność;
  • wystawa rynkowych produktów żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety.

Osoby zainteresowane udziałem w konferencji proszone są o kontakt z biurem Krajowej Izby Gospodarczej „Przemysł Spożywczy”:
Al. Wilanowska 97E
02-765 Warszawa
tel./fax (022) 853 74 06
e-mail: kig-ps@kig-ps.pl

Do pobrania: formularz zgłoszeniowy oraz szczegółowy program konferencji


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij