Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Seminarium "Dodatki do żywności i wymogi związane z etykietowaniem", 12 grudnia 2007, Kraków
W dniu 12 grudnia br. odbędzie się organizowane przez Biuro Wymiany Informacji o Pomocy Technicznej (TAIEX) Dyrekcji Generalnej „Rozszerzenie” Komisji Europejskiej, we współpracy z Małopolską Agencją Rozwoju Regionalnego S.A., seminarium zatytułowane: „Dodatki do żywności i wymogi związane z etykietowaniem”.

Spotkanie ma na celu:

  • zapoznanie uczestników z najnowszymi regulacjami dotyczącymi przedmiotowej materii, 
  • przedstawienie doświadczeń innych krajów we wdrażaniu prawodawstwa w tej dziedzinie.

Językiem roboczym podczas seminarium jest język angielski. Organizatorzy zapewniają tłumaczenie symultaniczne na język polski.

Udział w konferencji jest bezpłatny.

W celu potwierdzenia udziału, osoby zainteresowane proszone są o czytelne wypełnienie załączonego formularza zgłoszeniowego i odesłanie go do dnia 23 listopada br. drogą elektroniczną na adres ewa.obara@marr.pl lub faksem na numer: (12) 617 66 66.

Organizator zastrzega sobie prawo doboru uczestników.

 Do pobrania: szczegółowy program seminarium oraz formularz zgłoszeniowy.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij