Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
I Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 4-6 czerwca 2008 r.
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Technologii Żywności SGGW, Komisja Technologii i Biotechnologii Komitetu Nauk o Żywności PAN oraz Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności zapraszają na organizowane w dniach 4-6 czerwca 2008 r. w Warszawie I Sympozjum Inżynierii Żywności.

Sympozjum organizowane jest z okazji XXX-lecia powołania specjalizacji Inżynieria Żywności na Wydziale Technologii Żywności SGGW, a jego program przewiduje następujące tematy:

  • operacje jednostkowe w przetwórstwie żywności;
  • właściwości fizyczne żywności;
  • higiena produkcji żywności;
  • energetyka i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym;
  • organizacja procesu produkcyjnego;
  • właściwości wody w żywności.

Do pobrania zaproszenie, zawierające również kartę zgłoszeniową, którą należy odesłać w terminie do 30 stycznia 2008 r. na adres Komitetu Organizacyjnego:

I SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji,
Wydział Technologii Żywności SGGW

ul. Nowoursynowska 159 c
02-776 WARSZAWA

Szczegółowe informacje dotyczące sympozjum dostępne są na stronie: http://kizop.sggw.pl/siz/ 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij