Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Lista uczestników warsztatów szkoleniowych PFPŻ "Nowe przepisy dotyczące stosowania dodatków w żywności" zamknięta
Ze względu na ograniczoną ilość miejsc, lista uczestników warsztatów została zamknięta.

Osoby zainteresowane udziałem w kolejnej edycji warsztatów proszone są o kontakt z biurem PFPŻ:

Stowarzyszenie "Polska Federacja Producentów Żywności"
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa

tel. (022) 830 70 55
fax. (022) 830 70 56

e-mail: biuro@pfpz.pl


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij