Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Spada produkcja żywności w Rosji
Z analizy Rosstat – federalnego biura statystycznego Rosji wynika, że w listopadzie 2008 roku produkcja większości podstawowych grup artykułów spożywczych wykazała spadek w porównaniu do analogicznego okresu 2007 roku.

Wzrost wykazała jedynie produkcja mięsa(o 4%) oraz cukru (o 5%).Produkcja wędlin spadła o 6%, a o 4% przetworów mleczarskich ,chleba o 11,8%,  a piwa o 9,6%.

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij