Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Raport z działalności CIAA w 2005 r.
10.04.2006 r. opublikowany został raport z działalności Konfederacji Przemysłu Żywności i Napojów UE (CIAA) w 2005 r.

49-stronicowy raport omawia obszary działań CIAA w 2005 r., ze szczególnym uwzględnieniem najważniejszych kwestii, w obliczu których stanął przemysł żywnościowy w ubiegłym roku. Były to zagadnienia dotyczące handlu, bezpieczeństwa żywności, diety i odżywiania, środowiska oraz programu ETP. Kwestie te będą miały również znaczący wpływ na program pracy CIAA w najbliższej przyszłości.

Raport można pobrać ze strony CIAA lub z podstrony PFPŻ, poświęconej CIAA (PRZEMYSŁ ŻYWNOŚCIOWY W EUROPIE >>> CIAA Publications).


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij