AKTUALNOŚCI:
HOME
KALENDARZ
CZŁONKOWSKIE
K. EKONOMICZNA
K. IDACE
K. KOMUNIKACJI
K. LEGISLACJI
K. ŻYWIENIA
CIAA
ZARZĄD
START
MAPA SERWISU
STREFA DLA CZŁONKÓW
LOGIN
HASŁO
MAPA SERWISU
HOME
Aktualności
KALENDARZ
NAJBLIŻSZE SPOTKANIA
ARCHIWUM SPOTKAŃ
CZŁONKOWSKIE
K. EKONOMICZNA
Sprawozdania ze spotkań Komisji:
2007
2006
2005
Pozostałe dokumenty:
K. IDACE
Sprawozdania ze spotkań Komisji:
2007
Pozostałe dokumenty:
K. KOMUNIKACJI
Sprawozdania ze spotkań Komisji:
2007
2006
2005
Pozostałe dokumenty:
K. LEGISLACJI
Posiedzenia Komisji:
2009
2008
2007
2006
2005
Pozostałe dokumenty:
K. ŻYWIENIA
Sprawozdania ze spotkań Komisji:
2007
2006
2005
Pozostałe dokumenty:
ZARZĄD
Sprawozdania ze spotkań Zarządu:
2007
2006
2005
Sprawozdania z działalności merytorycznej:
2007
2006
2005
CIAA
Advertising / Reklama:
Allergens / Alergeny:
BAT:
CAP / Wspólna polityka rolna:
Chemicals / Substancje chemiczne:
Codex Alimentarius:
Contaminants / Zanieczyszczenia:
Acrylamide / Akrylamid:
Mycotoxins / Mykotoksyny:
Others/ pozostałe:
Pesticides / Pestycydy:
EFSA:
Environment / Środowisko:
European Technology Platform / Europejska Platforma Technologiczna:
Feed / Pasze:
Food contact materials / Materiały do kontaktu z żywnością:
Food ingredients / Składniki żywności:
Enzymes / Bacteria cultures / Enzymy / Kultury bakteryjne:
Flavourings / Aromaty:
Food additives / Substancje dodatkowe:
Nutrients / Składniki odżywcze:
Others / Pozostałe:
General food law / Ogólne prawo żywnościowe:
GMO:
Hygiene / Higiena:
Labelling & presentation / Znakowanie i prezentacja:
General labelling / Ogólne znakowanie:
Nutrition labelling / Znakowanie wartością odżywczą:
Novel food / Nowa żywność:
Nutrition/WHO / Żywienie/WHO:
Official controls / RASFF / kontrole urzedowe / system RASFF:
Science / Nauka:
Standards / Normy i standardy:
Traceability / Identyfikowalność:
Waste / Odpady:
WTO / Trade / Handel międzynarodowy:
MOJE DANE
MAPA SERWISU
Logowanie
CZŁONKOWIE:
2005 - 2024 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie