AKTUALNOŚCI:
Kim jesteśmy Działania Kontakt  
START Konferencje 2023
HACCP
GDA_producenci
SEMINARIUM
Dodatki
ciaa
page under construction
AKTUALNOŚCI
30.03.2020
Pobierz bezpłatny egzemplarz

Food-Lex

więcej
06.12.2024
Spis opublikowanych artykułów

Food-Lex

więcej
18.06.2025
Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2025: „Nauka w działaniu” - od wiedzy do konkretów. Podsumowanie obchodów z udziałem Polski w Brukseli w ramach prezydencji polskiej w Radzie UE

W czasach rosnących wyzwań dla globalnych systemów żywnościowych - od zmian klimatycznych po rosnące zagrożenia zdrowotne - nauka staje się nie tylko fundamentem, ale i siłą napędową działań na rzecz bezpieczeństwa żywności. Tegoroczne obchody Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności (World Food Safety Day 2025) w Brukseli, zorganizowane zostały z aktywnym udziałem Polski sprawującej prezydencję w Radzie UE, z inicjatywy ekspertów Głównego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych. Pokazały, jak kluczową rolę odgrywa wiedza naukowa w budowaniu odpornych systemów żywnościowych.

więcej
BIULETYN
Dołącz do nas_new


CMS by - WEB interface
Poleć stronę Drukuj Mapa Serwisu Na górę
CZŁONKOWIE:
2005 - 2025 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij