Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
29.05.2023:
Nowy wzór świadectwa zdrowia dla świeżego mięsa wołowego bez kości i podrobów wołowych przeznaczonych do eksportu do Arabskiej Republiki Egiptu
25.05.2023:
Podkomisja stała do spraw bezpieczeństwa żywności
25.05.2023:
"Przedsiębiorcy: przyspieszyć z ustawą o systemie kaucyjnym, bo grożą nam kary"
24.05.2023:
Wytyczne polityki w ramach europejskiego semestru: utrzymanie reform i inwestycji w celu zapewnienia długoterminowego dobrobytu, konkurencyjności, sprawiedliwości i odporności UE
23.05.2023:
Pomoc państwa: Komisja zatwierdza polski program pomocy o wartości 1 mld euro w celu wsparcia producentów rolnych w związku z wojną Rosji przeciwko Ukrainie
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2018
>
VII Akademia Food-Lex – jakość i bezpieczeństwo żywności 23-24 maja 2018 r.
VII Akademia Food-Lex – jakość i bezpieczeństwo żywności 23-24 maja 2018 r.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2023 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie