Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
01.07.2025:
NIK o gospodarce o obiegu zamkniętym: czas na poważne wnioski i konkretne działania
30.06.2025:
Walne Zebranie Członków PFPŻ ZP i uroczyste "Garden Party" z okazji Prezydencji RP w Radzie UE
27.06.2025:
Główny Inspektorat Sanitarny powołuje pierwszy w Polsce Zespół Nauk Behawioralnych w Zdrowiu Publicznym
27.06.2025:
Międzynarodowe porozumienie na rzecz zdrowia ludzi i ochrony środowiska - przy ONZ powstał panel naukowo - polityczny ds. chemikaliów, odpadów i zanieczyszczeń (ISPCWP)
25.06.2025:
Nowe ramy pomocy państwa wspierające realizację Paktu dla czystego przemysłu
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Działania
>
Publikacje
Seminaria i Konferencje
TAK dla Recyklingu! NIE dla Podatku ROP
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Kwartalnik "Food-Lex"
Polski Przemysł Spożywczy
Prawo żywnościowe - założenia do ustawy
Polski Przemysł Żywnościowy 2000
Rynek napojów 2000
Kongres 2000
Polski Przemysł Żywnościowy 2001
Prawo żywnościowe - 2001
Prawo żywnościowe i strategia bezpieczeństwa żywności
Polski Przemysł Żywnościowy 2002
Polski Przemysł Żywnościowy 2003
Polski przemysł żywnościowy w UE
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie