Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
06.09.2024:
Rozporządzenie ws. realizacji przez ARiMR zadań zw. z udzieleniem nadzwyczajnego wsparcia finansowego sektorowi owoców i warzyw oraz sektorowi wina dotkniętym niekorzystnymi zjawiskami klimatycznymi
06.09.2024:
Rabat 20% do 31.10.2024 r.- zaprenumeruj Food-Lex na rok 2025!
06.09.2024:
Zezwolenie na prowadzenie systemu kaucyjnego dla czwartego operatora
05.09.2024:
Nowa edycja Ogólnopolskiego Programu Edukacyjnego "Trzymaj Formę!"
04.09.2024:
Uczestnicy dialogu strategicznego nt. przyszłości rolnictwa UE przekazali przewodniczącej Ursuli von der Leyen sprawozdanie końcowe
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2021
>
Konferencja on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce,13.10.2021
Konferencja on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce,13.10.2021
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie