Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
21.01.2021:
Aż 66% Polaków negatywnie ocenia decyzję o wprowadzeniu podatku cukrowego
18.01.2021:
Ochrona dzieci w telewizji i Internecie - skuteczna samoregulacja rynku
13.01.2021:
HiPP w gronie członków PFPŻ ZP
05.11.2020:
Producenci proponują efektywny i tani system zagospodarowania odpadów [RAPORT]
23.10.2020:
Wspólny głos producentów i handlu ws. organizacji sytemu depozytowego w Polsce
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2019
>
Konferencja PFPŻ ZP.: Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów......, 28.03.2019 r.
Konferencja PFPŻ ZP.: Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów......, 28.03.2019 r
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2021 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie