Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Konferencje > 2025 > Konferencja PFPŻ ZP pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK, 03.04.2025
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK, 03.04.2025
                             formularz

program

uokik_2025-1
 
uokik_2025-2


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij