Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Przedstawiciele PFPŻ ZP uczestnikami „Okrągłego stołu” PARP
Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP oraz Jacek Czarnecki, Nestle Polska S.A., członek zarządu PFPŻ ZP wezmą udział w debacie nt. wpływu trendów gospodarczych, technologicznych i społecznych na scenariusze rozwoju branży.

Zapraszamy na spotkanie z cyklu „Okrągły stół” skierowane do przedsiębiorców, pracowników, organizacji przedsiębiorców, przedstawicieli instytucji edukacyjnych (szkół, uczelni, firm szkoleniowych), instytucji rynku pracy, administracji publicznej oraz ekspertów i analityków związanych z branżą żywności wysokiej jakości.

Spotkanie będzie okazją do zaprezentowania wyników pierwszej edycji badań Branżowego Bilansu Kapitału Ludzkiego II – żywność wysokiej jakości. Wspólnie z zaproszonymi ekspertami dyskutować będziemy w szczególności nt.:

  • zapotrzebowania na zawody rzemieślnicze oraz stanowiska związane z innowacyjnością i R&D
  • przygotowania systemu edukacji na nowe wyzwania
  • wpływu trendów  gospodarczych, technologicznych i społecznych na branżę
  • scenariuszy rozwoju branży

Wydarzenie organizowane jest we współpracy z Sektorową Radą ds. Kompetencji – Sektor Żywności Wysokiej Jakości, której przewodniczy Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP.

Termin

14.12.202110:00 - 12:20

Miejsce

Online

Rodzaj wydarzenia

Webinarium

Tematyka

Rozwój kompetencji BKL


Program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej PARP>>

Źródło: PARP


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij