Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
14.04.2022:
Decyzja GIJHARS i GIS ws. elastycznego znakowania artykułów spożywczych w związku z brakiem surowców z Ukrainy, ograniczy straty żywności i zabezpieczy ciągłość dostaw żywności
27.05.2022:
Ułatwienia w eksporcie produktów wieprzowych do Ukrainy
26.05.2022:
100 mln zł na innowacje w żywieniu. NCBR ogłasza I konkurs NUTRITECH
26.05.2022:
Praca zdalna wkrótce w Kodeksie pracy. Rada Ministrów przyjęła projekt ustawy
25.05.2022:
Termiczne przekształcanie odpadów komunalnych w Polsce w roku 2020 - dane BDO
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2022
>
Bezpłatne Webinarium PFPŻ ZP pt.: Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw se
Bezpłatne Webinarium PFPŻ ZP pt.: Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw sektora przetwórstwa spożywczego, 28.01.2022 r.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2022 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie