Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
17.06.2025:
Nowe wytyczne branżowe wspierające zgodność z unijnym rozporządzeniem dotyczącym recyklatów z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością
17.06.2025:
Projekt ustawy zmieniającej ustawę o zmianie ustawy o rachunkowości, ustawy o biegłych rewidentach, firmach audytorskich oraz nadzorze publicznym oraz niektórych innych ustaw (projekt deregulacyjny)
16.06.2025:
PFPŻ ZP w mediach: Czy unijna polityka chroni polskich rolników?
16.06.2025:
Ogólnopolski finał Konkursu wiedzy o zdrowym stylu życia "Trzymaj Formę!" już za nami!
16.06.2025:
Zapowiedź projektu ustawy o zmianie niektórych ustaw w związku z wdrożeniem rozwiązań dotyczących zwalczania wylesiania i degradacji lasów
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2022
>
Bezpłatne Webinarium PFPŻ ZP pt.: Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw se
Bezpłatne Webinarium PFPŻ ZP pt.: Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw sektora przetwórstwa spożywczego, 28.01.2022 r.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie