Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym, 15 listopada 2018 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się 15 listopada 2018 r. w Warszawie.

W programie:

  • Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
  • Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011.
  • Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych
  • Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym
  • Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności

 


Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów kwartalnika Food-Lex przewidzieliśmy zniżki!

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie
Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Izabela Jakubowska - specjalista ds. administracji i marketingu
e-mail: i.jakubowska@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55




Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij