GMP+: Aflatoksyna B1 w kukurydzyZmiana w Profilu Ryzyka dla kilku krajówPo
dokładnej ocenie wyników analiz aflatoksyny B1 w kukurydzy oraz mając na uwadze
możliwość pomieszania ze starym zbiorem (2019) z krajów o wysokim/średnim
ryzyku, GMP+ International podjęło decyzję o zmianie w profilach ryzyka dla aflatoksyny
B1. 
Mając
na uwadze zwiększenie bezpieczeństwa, wprowadzono modyfikacje profilu ryzyka z Niskiego
na Średnie dla poniższych krajów: 
- Czechy
 - Hiszpania
 - Ukraina
 - Węgry
  
  
W
związku z przekształceniem profilu, zaleca się, by kukurydza z powyższych
krajów została poddana analizie z większą częstotliwością. Wprowadzone zmiany obowiązują od 30 września 2020 r. 
  
J.S. Hamilton Poland realizuje badania
m.in. aflatoksyny B1 zgodnie z wymaganiami GMP+ 
  
Jesteś
zainteresowany? 
Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu
Handlowego. 
  
Nie współpracowałeś jeszcze z nami? 
To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail: oferty.food@hamilton.com.pl 
  
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!  
 
 pełna lista aktualności 
    	 |