Badania  dla przemysłu browarniczegoLaboratorium J.S. Hamilton od lat wspiera producentrów piwa i napojów słodowych w dostarczaniu najlepszej jakości wyrobów dla konsumentów. W ofercie znajdują się badania mikrobiologiczne, sensoryczne i fizykochemiczne niezbędne do potwierdzenia bezpieczeństwa produktu gotowego i  produktów ubocznych oraz oceny zgodności z ich specyfikacjami.Proponujemy między innymi analizy: 
- mikrobiologiczne (bieżące oraz przechowalnicze) 
- sensoryczne (metody opisowe, punktowe, test parzysty,
trójkątowy) 
- screeningowe GMO 
- fizykochemiczne (metody analiz klasycznych, czy
chromatograficznych) 
- zawartości mikotoksyn 
- metali ciężkich 
- pozostałości pestycydów w
surowcach  
  
Zapewniamy również badania środowiskowe wody i ścieków. 
  
Jesteś zainteresowany? 
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły. 
  
Chcesz
rozpocząć współpracę? 
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:  
oferty.food@jsh.com.pl 
  
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY 
 
  
 
 pełna lista aktualności 
    	 |