Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne, 13 września 2023 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne”, która odbędzie się w dniu 13 września 2023 r. w godz. 10:00-13:00 na platformie ZOOM.Partnerem merytorycznym konferencji jest Kancelaria prawna KRK Kieszkowska Rutkowska Kolasiński.

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj


Program:

  • Zafałszowania żywności z perspektywy GIJHARS
  • Zafałszowania w praktyce – konkluzje nt. trendów w postępowaniach na gruncie prawa żywnościowego
  • Relacje z dostawcami i odbiorcami – kluczowe punkty dla bezpieczeństwa prawnego producenta

 

Konferencja jest przeznaczone dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

 

Zapraszamy do udziału!

 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa

 

 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij