Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
PFPŻ ZP na XIX Międzynarodowej Konferencji Euro Fed Lipid
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców miała przyjemność wsparcia XIX Międzynarodowej Konferencji Euro Fed Lipid organizowanej w dniach 17-20 września 2023 r. w Poznaniu.

Głównym organizatorem konferencji jest European Federation for the Science and Technology of Lipids wraz z Sekcją Chemii i Technologii Tłuszczów Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności oraz Uniwersytetem Przyrodniczym w Poznaniu.

Gratulujemy członkom Komitetu organizacyjnego - prof. dr hab. Magdalenie Rudzińskiej, prof. UPP dr hab. Dominikowi Kmiecikowi i dr Dorocie Klensporf-Pawlik zorganizowania po raz pierwszy w Polsce największego kongresu naukowego na temat lipidów z ponad 500 uczestnikami z całego świata! Dokonanie wyboru prelekcji z 5 równoległych sesji wypełnionych ciekawymi wystąpieniami było niezwykle trudnym zadaniem, a możliwość wysłuchania prezentacji przedstawicieli polskiej kadry naukowej dodatkową przyjemnością.

Program wydarzenia wraz z abstraktami wystąpień dostępny jest na stronie EuroFedLipid>>

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij