Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
20 lat UPEMI – wspólna historia rozwoju polskiej branży mięsnej
30 maja w Jachrance odbyła się konferencja „Jakość, konkurencyjność i przyszłość branży mięsnej”, zorganizowana z okazji jubileuszu 20-lecia Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI). W wydarzeniu, objętym patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, wziął udział Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP.

Jednym z głównych punktów programu była debata pt. „Branża mięsna na globalnej szachownicy – konkurencyjność, epidemie i dyplomacja gospodarcza”, podczas której Andrzej Gantner wspólnie z przedstawicielami administracji i ekspertami rozmawiał o wyzwaniach stojących przed sektorem mięsnym oraz o roli, jaką odgrywa dyplomacja gospodarcza w budowaniu pozycji Polski na międzynarodowym rynku żywności.

Z dumą informujemy, że podczas jubileuszowej gali Andrzej Gantner, został uhonorowany statuetką Filary UPEMI – jako wyraz uznania za zaangażowanie w rozwój i promocję branży.

Dziękujemy UPEMI za 20 lat pracy na rzecz integracji sektora oraz budowania silnej marki polskiej żywności. Życzymy kolejnych dekad pełnych sukcesów!

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij