Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Konferencje > 2022 > Sektorowa Rama Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności. Seminaria konsultacyjne.
Sektorowa Rama Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności. Seminaria konsultacyjne.
Fundusze europejskie_m

                            formularz
program

Konsultacje wstępnego projektu Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności

Zapraszamy do włączenia się w konsultacje wstępnego projektu Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności, która ma za zadanie wspierać działania związane z rozwojem kompetencji pracowników w sektorze przetwórstwa żywności. Dokument opracowywany jest na zlecenie Instytutu Badań Edukacyjnych przez konsorcjum Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców oraz Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.


Konsultacje odbywają się w formie seminariów konsultacyjnych (w trybie online) i zogniskowanych wywiadów grupowych (w trybie online).


W celu zgłoszenia chęci udziału w seminarium konsultacyjnym uprzejmie proszę o wypełnienie powyższego formularza

i wybór dogodnego terminu.


Możliwy jest udział w konsultacjach (w tej samej lub różnych formach) więcej niż 1 osoby z jednej organizacji (instytucji, przedsiębiorstwa).


Zarejestrowane osoby przed spotkaniem otrzymają pakiet materiałów dotyczących tworzenia i wykorzystywania sektorowych ram kwalifikacji oraz wstępny projekt Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności.


Wszyscy uczestnicy otrzymają zaświadczenie o udziale w seminarium konsultacyjnym.


W razie jakichkolwiek pytań dotyczących opracowywanego projektu SRK PŻ proszę o kontakt z ekspertką ds. Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji:

Magda Słocińska tel. +48 504 382 929; magda.slocinska@mabea.pl


W sprawach organizacyjnych:

Monika Jonczak tel. +48 604 143 104; m.jonczak@pfpz.pl


PFPZ i SGGW_m

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij