Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
02.07.2025:
Wzmocnienie bezpieczeństwa żywnościowego w projekcie "Strategii Rozwoju Polski do 2035 r."
02.07.2025:
Kluczowe działania KE w celu rozwoju gospodarki o obiegu zamkniętym
02.07.2025:
Nauka, jakość i zrównoważony rozwój w sercu produkcji Herbapol-Lublin S.A.
02.07.2025:
Wiceprezes PFPŻ ZP Katarzyna Borucka została Prezeską Rady Reklamy
02.07.2025:
Konsultacje społeczne nowelizacji przepisów UE w zakresie dobrostanu zwierząt
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Legislacja żywnościowa
>
PRAWO KRAJOWE
2009
2008
2007
2006
2005
PRAWO KRAJOWE
2008-06-09
Stanowisko PFPŻ dotyczące zgłoszonych zmian do pakietu projektów rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady o dodatkach do żywności (Food Improvement Package)
2007-08-31
Stanowisko PFPŻ odnośnie projektu ustawy o przeciwdziałaniu uciążliwości zapachowej
2006-09-28
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych
2006-02-07
Stanowisko PFPŻ w sprawie planowanego obowiązku rejestracji urządzeń dystrybucyjnych
2005-04-01
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” odnośnie planów przywrócenia przepisów w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń mikrobiologicznych żywności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie