Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Stanowiska > Legislacja żywnościowa > PRAWO KRAJOWE

2009
2008
2007
2006
2005
PRAWO KRAJOWE

 

2008-06-09Stanowisko PFPŻ dotyczące zgłoszonych zmian do pakietu projektów rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady o dodatkach do żywności (Food Improvement Package)
2007-08-31Stanowisko PFPŻ odnośnie projektu ustawy o przeciwdziałaniu uciążliwości zapachowej
2006-09-28Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych
2006-02-07Stanowisko PFPŻ w sprawie planowanego obowiązku rejestracji urządzeń dystrybucyjnych
2005-04-01Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” odnośnie planów przywrócenia przepisów w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń mikrobiologicznych żywności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij