Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
26.04.2024:
Zniesienie restrykcji importowych dla województwa śląskiego wprowadzonych przez Republikę Białorusi z uwagi na występowanie HPAI
25.04.2024:
Nowe przepisy Unii o redukcji ilości, wielokrotnym użyciu i recyklingu opakowań
25.04.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym i ESG!
24.04.2024:
Pozostałości pestycydów w żywności: Najnowsze dane
24.04.2024:
Należyta staranność przedsiębiorstw - przepisy o prawach człowieka i środowisku
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Legislacja żywnościowa
>
PRAWO KRAJOWE
2009
2008
2007
2006
2005
PRAWO KRAJOWE
2008-06-09
Stanowisko PFPŻ dotyczące zgłoszonych zmian do pakietu projektów rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady o dodatkach do żywności (Food Improvement Package)
2007-08-31
Stanowisko PFPŻ odnośnie projektu ustawy o przeciwdziałaniu uciążliwości zapachowej
2006-09-28
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych
2006-02-07
Stanowisko PFPŻ w sprawie planowanego obowiązku rejestracji urządzeń dystrybucyjnych
2005-04-01
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” odnośnie planów przywrócenia przepisów w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń mikrobiologicznych żywności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie